www.ferospoj.cz :: Geotextilie z netkaného polyesteru, GUTTATEX (28.03.2024 - 15:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Geotextilie z netkaného polyesteru, GUTTATEX

Geotextilie z netkaného polyesteru, GUTTATEX se využívá jako nezbytná separační, ochranná, případně i filtrační vrstva pro nejrůznější typy stavebních konstrukcí. Geotextilie mají filtrační funkci, čímž zajišťují dlouhodobé proudění vody ve směru kolmém na geosyntetikum a brání pohybu pevných částic ve směru proudící vody. Geotextílie jsou hojně využívány při zhotovování podkladních vrstev (vodní režim) komunikací, při kultivaci znečištěných vodních toků a půdních rekultivačních programech. Tyto geotextilie zároveň podporují vznik stabilního přírodního filtru v samotné zemině. Vyztužené geotextílie umožňují přenášet tahová napětí, zajišťují zvýšenou stabilitu stavebních děl na neúnosném podloží.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej geotextilie GUTTATEX je realizován v několika rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Geotextilie z netkaného polyesteru, GUTTATEX naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!