www.ferospoj.cz :: Bruska přímá, výrobce Graphite (20.04.2024 - 14:45)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska přímá, výrobce Graphite

Frézka přímá je kvalitní nářadí Graphite s výkonem 170 W, která je určená do domácností, kutilských dílen, ale i profesionálních firem. Ruční přímá bruska má široké uplatnění a používá se k vrtání, broušení, leštění, řezání a v neoposlední řadě taktéž ke gravírování. Minibruska umožňuje plynulé nastavení otáček v rozsahu od 8000 do 35000 ot./min.

Díky svému bohatému příslušenství a malým rozměrům, je ideální pro různé druhy prací. Ať už jde o již zmíněné gravírování, práci se dřevem, plasty nebo dokonce kovem. Součástí dodávaného příslušenství je přídavná i rukojeť usnadňující práci se zařízením a ohebný hřídel pro přesné práce.

Prodej minibrusek Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska přímá, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!