www.ferospoj.cz :: Fólie extra silná pružná obalová (25.04.2024 - 11:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Fólie extra silná pružná obalová

Extra silná pružná obalová fólie je plastová průtažná fólie. Je vhodná jako obalový materiál u krabic, kartonů, k fixaci zboží na paletách apod. Obalová strečová fólie je velmi ekonomický způsob balení, který zároveň šetří čas i náklady potřebné na balení a fixací zboží. Díky stretchové fólii dochází k propojení jednotlivého zboží navzájem a je tak docíleno vysoké stability baleného celku. Při správném použití poskytuje i ochranu proti vodě a prachu. Fólie je vyrobena z polyesteru (PE) a je balena v rolích o délce 200 m. 

Prodej extra silných pružných obalových fólií je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Fólie extra silná pružná obalová naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!