www.ferospoj.cz :: Dveře plechové do zárubně, FAB, komaxitované (29.03.2024 - 11:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dveře plechové do zárubně, FAB, komaxitované

Dveře plechové do zárubně

Dveře do zárubně jsou jednoustranně zaplechované plechem o síle 1 mm a jsou vhodné pro použití na stavbách, v dílně nebo třeba ve sklepě. Rám plechových dveří je vyroben z uzavřeného dveřního profilu ve tvaru L. Tyto dveře nejsou zateplené. Pohledová strana dveří je strana, na které jsou viditelné panty - dodáváme jak levé, tak pravé dveře.
Povrchová úprava je řešena práškovou barvou (komaxit) v odstínech dle vzorníku RAL. Skladové varianty jsou v provedení RAL 7040 (světle šedá), na poptání lze vyrobit dveře i v jiných barvách.

Na vyžádání je možno dodat včetně zárubně, která je vyrobena buď z L profilu nebo jeklu 40x40 mm. Zárubeň, jiné barvy lakování dveří a různé atypické rozměry můžete poptat na poptavky@obchodprodilnu.cz.

V ceně dveří je kovová klika a zámek s přípravou na FAB vložku - samotná zámková vložka však není součástí dodávky. Dodání je možné s větrací mřížkou (ideální např. pro sklepy).

Nákres levých a pravých dveří

(Obrázek je možno kliknutím zvětšit.)

Na základě Vaší poptávky mohou být přímo v dílně dveře lakovány na jinou barvu, respektive na základovou barvu může být proveden další nástřik. Výroba může trvat několik týdnů podle aktuální vytíženosti výrobce. Napište nám svůj požadavek na poptavky@obchodprodilnu.cz a my se Vám ozveme zpět s dalšími informacemi. Pokud máte zájem o dveře vč. zárubní, napište nám také na uvedenou e-mailovou adresu, zašleme Vám nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dveře plechové do zárubně, FAB, komaxitované naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!