www.ferospoj.cz :: Domek plastový zahradní LIFETIME SKY, LanitPlast (25.04.2024 - 05:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek plastový zahradní LIFETIME SKY, LanitPlast

Zahradní plastový domek, který nese název SKY od amerického výrobce LIFETIME. Zahradní domek té nejvyšší dostupné kvality, vysoce odolný, bezúdržbový, s prodlouženou zárukou ve výši 10-ti let.

Také máte na Vaší zahradě spoustu potřebných i nepotřebných věcí, které se po zahradě jen tak povalují a Vy nevíte kam s nimi? Potřebujete jiný prostor pro uskladnění všech věcí z Vaší zahrady? Moderní zahradní domek SKY od renomované americké společnosti Lifetime představuje inteligentní a dlouhodobé řešení úložného prostoru na Vaší zahradě.
Ať už se jedná o sekačku na trávu, zahradní nábytek, bazénové příslušenství, sportovní potřeby, dětské hračky či zahradní nářadí, v zahradním domku Sky bezpečně uschováte opravdu vše.

Zahradní domek Sky je vyroben z vysoce kvalitní ocelové konstrukce (konstrukce je nosná). Střecha, dvojité stěny a protiskluzová podlaha jsou oproti tomu vyrobeny z masivního a velice odolného plastu, který vyniká svou odolností ("dá se říci, že je prakticky nerozbitný") a dlouhou živoností.
Při výrobě zahradního domku LifeTime bylo použito extrémně odolného polyethylenu s UV filtrem (nekřehne a nežloutne). Veškeré tyto aspekty nasvědčují tomu, že se jedná o BEZÚDRŽBOVÝ zahradní domek s velice dlouhou životností, který odolá jakmýkoliv povětrnostním vlivům. 

Plastový domek SKY je dodáván včetně vnitřního vybavení (2x regály, 2x věšáky na nářadí), které Vám pomůže vyřešit vnitřní uspořádání zahradního domku.

Stěna z polyethylenu je u zahradního domku je vždy o síle 26 mm, což je na zahradní boudu více než neobvyklé.
Zahradní domek LanitPlast Sky je mimojiné opatřen dvojitými dveřmi (včetně pantů/závěsů), pro snažší průchod a ukladnění větších věcí z Vaší zahrady. Nesmíme opomenout ani sklon střechy, který je v tomto případě 30°, což výrazně snižuje množství a tlak sněhu na střechu zahradního domu.

Zahradní plastový domek je propracovaný do nejmenšího detailu. Je navržen a vyroben tak, aby i jeho montáž na místě určení byla co možná nejkratší a nejjednodušší. Postavit zahradní domek LIFETIME zvládne opravu každý.

Navštivte naší ucelenou nabídku zahradních domků a pavilónů v rozsáhlé kategorii: Zahradní pavilóny, zahradní domky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek plastový zahradní LIFETIME SKY, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!