www.ferospoj.cz :: Domek plastový zahradní LIFETIME KING SIZE, LanitPlast (19.04.2024 - 23:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek plastový zahradní LIFETIME KING SIZE, LanitPlast

Plastový zahradní domek s příhodným názvem King Size od amerického výrobce LIFETIME. Zahradní domek nevyšší kvality, vysoce odolný, s prodlouženou zárukou 10 let.

Také máte na Vaší zahradě spoustu potřebných i nepotřebných věcí a nevíte kam s nimi? Potřebujete jiný prostor pro uskladnění všech věcí z Vaší zahrady? Moderní zahradní domek od renomované americké společnosti Lifetime představuje inteligentní a dlouhodobé řešení úložného prostoru na Vaší zahradě.

Zahradní domek King Size je vyroben z kvalitní ocelové - nosné konstrukce. Střecha, dvojité stěny a protiskluzová podlaha jsou oproti tomu vyrobeny z masivního a velice odolného plastu, který vyniká svou odolností ("prakticky nerozbitný") a dlouhou živoností.
Plast použitý na výrobu domku je z extrémně odolného polyethylenu vybaveného UV filtrem (nekřehne a nežloutne). Veškeré tyto aspekty nasvědčují tomu, že se jedná o BEZÚDRŽBOVÝ Zahradní domek s velice dlouhou životností, který odolá jakmýkoliv povětrnostním vlivům.

Plastový domek King Size je dodáván včetně vnitřního vybavení (7x regály, 2x věšáky na nářadí), které Vám pomůže vyřešit vnitřní uspořádání zahradního domku.

Síla stěny zahradního domku je 26 mm, což je na zahradní boudu více než neobvyklé.
Zahradní domek LanitPlast je mimojiné opatřen dvojitými dveřmi (včetně pantů/závěsů), pro snažší průchod a uskladnění větších věcí z Vaší zahrady. Nesmíme opomenout ani sklon střechy, který je v tomto případě 30°, což velmi výrazně zvyšuje sněhovou zatěž střechy.

Zahradní plastový domek je propracovaný do nejmenšího detailu. Je navržen a vyroben tak, aby i jeho vlastní stavba, chcete-li, montáž byla co možná nejjednodušší a časově nenáročná. Postavit zahradní domek LIFETIME zvládne opravdu každý.

Navštivte naší ucelenou nabídku zahradních domků a pavilónů v rozsáhlé kategorii:Zahradní pavilóny, zahradní domky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek plastový zahradní LIFETIME KING SIZE, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!