www.ferospoj.cz :: Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 60 mm (20.04.2024 - 17:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 60 mm

Zatravňovací dlažba s označením VD 600 nebo VD 800 vyrobená z Traplastu (recyklát), určená převážně ke zpevnění příjezdových cest, dvorků, zahrad, odstavných ploch nebo parkovišť. Jedná se o velmi pružnou a pevnou zatravňovací dlažbu s velmi dlouhou životností. 
Zajímavostí může být, že zatravňovací dlažbu lze použít i jako jistý druh oplocení. Viz. foto v naší galerii.

Zahradní, zatravňovací dlažba VD 600.800 je vyrobená z kvalitního Traplastu, který má mimojiné mnoho dalších výhod a předností. Jednou z výhod je zcela jistě tloušťka dané plastové zatravňovací tvárnice, která je v tomto případě 60 mm. Díky tloušce zahradní dlaždice se minimalizují veškeré nutné zemní práce, které je potřeba udělat před samotnou pokládkou.
Další výhodou zatravňovací tvárnice VD 600 a 800, vyrobené z takzvaného recyklátu, tedy z Traplastu, je její hmotnost, která je až 4x nižší než je zvykem u betonové zatravňovací dlažby. Tuto skutečnost oceníte hlavně při její samotné pokládce.

Tvárnice plastová VD 600, 800 díky svým vlastnostem a především díky materiálu, ze kterého je vyrobená, vůbec nenavlhá a proto v létě neodebírá zeleni tolik potřebnou vláhu. V zimě naopak nepřemrzá, ani nepraská. To znamená, že je ideální pro Vaší zahradu či zahrádku

Naší širokou nabídku zatravňovacích tvárnic / dlažby naleznete ZDE.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 60 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!