www.ferospoj.cz :: Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 40 mm (18.04.2024 - 16:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 40 mm

Zatravňovací dlažba vyrobená z Traplastu, určená především ke zpevnění příjezdových cest, dvorků, odstavných ploch či zákaznického parkoviště.
Mimojiné lze zatravňovací dlažbu použít také jako jistý druh oplocení. Viz. foto v naší galerii.

Zatravňovací dlažba Lite je vyrobená z takzvaného Traplastu, který má mnoho výhod a předností. Jednou z nich je například tloušťka plastové tvárnice, která v tomto daném případě činí pouhých 40 mm. Což Vám v důsledku velmi významně minimalizuje nutné zemní práce, které je potřeba udělat před samotnou pokládkou. Další nespornou výhodou dlažby z Traplastu je její hmotnost, která je v tomto případě až 4x nižší než u betonové zatravňovací dlažby. Tuto skutečnost oceníte hlavně při její samotné pokládce.

Dlažba zahradní Lite díky svým vlastnostem a materiálu, ze kterého je vyrobená, vůbec nenavlhá a proto v létě neodebírá zeleni tolik potřebnou vláhu. V zimě naopak nepřemrzá, ani nepraská.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dlažba zatravňovací z Traplastu, výška 40 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!