www.ferospoj.cz :: Deska trapézová Marlon CSE FR, TR 76/16, průsvitná s jemnou strukturou (29.03.2024 - 06:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska trapézová Marlon CSE FR, TR 76/16, průsvitná s jemnou strukturou

MARLON CSE FR - tyto trapézové polykarbonátové desky mají jemnější povrchovou strukturu v podobě sametově jemné krupičky na vnitřní straně. Povrchová struktura láme světlo, takže desky nejsou sice zcela průhledné, ale výrazně průsvitné a vzniká pod nimi příjemný jemný chládek při zachování světelné propustnosti. Jedná se o jednodušší verzi úpravy CSE s menšími stínícími účinky. Povrchová struktura je vyrobena mechanickou cestou tedy vylisováním na vnitřní povrch střešní desky. Tato výroba zaručuje dlouhodobou životnost.

Mechanické vlastnosti
Polykarbonátové trapézové desky MARLON CSE FR mají vynikající mechanické vlastnosti, z tohoto důvodu jsou odolné vůči krupobití i ostatním povětrnostním vlivům.
Polykarbonát je thermoplast a jako každá umělá hmota může být citlivý na chování více druhů chemikálií, včetně běžných čistících prostředků. Za žádných okolností nesmí přijít do kontaktu s organickými rozpouštědly nebo barvami ! Polykarbonátové desky mají maximální možnou teplotu použití stabilně do 100°C, krátkodobě až do 130°C .

Životnost desek MARLON CSE FR Vás mile překvapí!

Polykarbonátové desky mají oboustranný koextrudovaný (přitavený) 2UV filtr, který chrání materiál desek proti negativnímu vlivu slunečního záření,které způsobuje křehnutí a žloutnutí materiálu. Desky nekřehnou, nežloutnou, ani nijak výrazně nestárnou jako ostatní plasty.

Polykarbonátové desky MARLON CSE FR jsou vyrobeny britskou firmou BRETT MARTIN Ltd.

Trvanlivost polykarbonátových desek MARLON CSE FR je ve střední Evropě cca 30 let.

 "Nebojte" se ceny za přepravu - pokud pro Vás nebude cenově výhodnější expedice z našeho skladu České Budějovice, zajistíme Vám za paušální poplatek přepravu přímo ze skladu výrobce!!!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska trapézová Marlon CSE FR, TR 76/16, průsvitná s jemnou strukturou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!