www.ferospoj.cz :: Deska střešní ze směsi sklolaminátu MAXICOP, LanitPlast (28.03.2024 - 12:23)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní ze směsi sklolaminátu MAXICOP, LanitPlast

Střešní deska ze směsi sklolaminátu LanitPlast MAXICOP je sklolaminátová vlna. Jsou vyrobeny z absolutně neprůsvitné polyesterové (PE) pryskyřice s obsahem plnidla a skelného vlákna. Desky od italského výrobce Sintostamp obsahují 27 až 29 % skelného vlákna v pryskyřici. Oproti běžným sklolaminátovým prosvětlovacím deskám jsou desky MAXICOP silnější a pevnější - tloušťka 1,2 mm. To zajišťuje možnost vysokého zatížení střechy například sněhem. Vyznačují se také chemickou odolností.

Záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím !!!

Lze je kombinovat s prosvětlovacími deskami stejného profilu. Používají se především k zastřešení průmyslových a zemědělských objektů, ale je možné je použít i na neprůhledné zastřešení pergol apod.

Prodej střešních desek ze směsi sklolaminátu LanitPlast MAXICOP je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní ze směsi sklolaminátu MAXICOP, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!