www.ferospoj.cz :: Deska střešní trapézová, Marlon CSE TR 76/16, průsvitná s hrubší strukturou (28.03.2024 - 19:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní trapézová, Marlon CSE TR 76/16, průsvitná s hrubší strukturou

Střešní krytina Marlon CSE, trapézová polykarbonátová deska vhodná pro každou dřevostavbu, zejména pro pergoly a altány. Špičková kvalita, záruka 10 let proti rozbití kroupami. Ve střední Evropě je trvanlivost polykarbonátových desek cca 30 let. Různé délky, viz. výše.

Trapézové desky MARLON CSE mají oboustranný UV filtr, který chrání materiál proti negativnímu vlivu slunečního záření. Na vnitřní straně je mechanicky vyrobena tzv. povrchová krupička, zajišťující rozptyl světla. Desky tak nejsou úplně průhledné, ale průsvitné. Při posezení pod nimi vzniká příjemný jemný chládek při zachování dobré světelné propustnosti.

Polykarbonát, z kterého jsou vyrobeny trapézové desky, má perfektní mechanické vlastnosti. Proto je odolný nejen vůči krupobití, ale i vůči ostatním povětrnostním vlivům. Ne všichni prodejci vám však nabízejí tak odolnou krytinu jako je Marlon. Indikátorem nekvality je zpravidla výrazně nízká cena...
Technické listy a montážní návody jsou v přílohách (horní sekce Technický popis). V souvisejících produktech také naleznete odkazy na spojovací materiál (montážní sada pro TR), který Vám značně usnadní montáž

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní trapézová, Marlon CSE TR 76/16, průsvitná s hrubší strukturou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!