www.ferospoj.cz :: Deska průsvitná z plexiskla Highlux, LanitPlast (29.03.2024 - 10:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska průsvitná z plexiskla Highlux, LanitPlast

Průsvitná deska z plexiskla Highlux LanitPlast je trapézová deska z plexiskla od německého výrobce Mönch Kunststoff-Technik. Deska je velmi robustní a díky své tloušťce také velmi odolná a tvrdá. Díky speciálním aditivům v materiálu je odolná vůči povětrnostním podmínkám a dokonce i vůči krupobití.

Záruka 10 let na nerozbitnost krupobitím !!!

Desky Highlux mají na povrchu krupičku, díky které dochází k lomu světla. To má za následek snížení průchodu světla, tedy nižší průsvitnost. Umožňuje tak dosáhout mírnějších teplot pod deskami. Plexisklo je odolné vůči UV záření - na slunci nekřehne a neprojevuje známky stárnutí. Průsvitné desky z plexiskla Highlux nabízíme v čirém a bronzovém barevném provedení. Tloušťka desek je 1,8 mm. 
Desky se používají především jako zastřešení různých pergol, zahradních domků, zimních zahrad, parkovacích stání a všude tam, kde je třeba mít odolnou a průsvitnou střechu.

Prodej průsvitných desek z plexiskla Hughlux LanitPlast je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska průsvitná z plexiskla Highlux, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!