www.ferospoj.cz :: Deska plastová hladká, různé barvy (25.04.2024 - 15:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska plastová hladká, různé barvy

Plastové desky vyrobené z recyklátu TRAPLAST jsou vhodným produktem pro různé zahradní, stavební nebo zemědělské projekty. Desky jsou vyrobeny bez dezénu a z obou stran jsou hladké.
Traplastové desky je možné použít jako dělící stěny a obklady na stěny stájí, hrazení pro prasata nebo stavbu skateboardových překážek. Dále je možné desky použít jako ochranu podlahových krytin při rekonstrukci projektů a v mnoha dalších podobných případech.
Desky je nutné při použití například jako taneční parket nebo obklad podlahové plochy podložit po celé šíři i délce. Vzhledem k síle materiálu, která je 17-20 mm, dle vybrané varianty, jsou desky snadno prohnutelné a snadno praskají.
Nespornou výhodou desek z recyklátu je rychlá a jednoduchá montáž bez nutnosti použití jakýchkoli mechanizačních prostředků. Technologie výroby neumožňuje mít obě strany desek pohledové a tedy dokonale hladké, všechny desky mají proto z nepohledové strany malé nerovnosti (tzv. technologický vtok, detail můžete vidět ve fotogalerii produktu).

Jejich další opracování je možné za pomocí nástrojů na kov případně na dřevo.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska plastová hladká, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!