www.ferospoj.cz :: Zemní vruty (29.03.2024 - 13:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Zemní vruty

Zemní vruty nebo klasický základ?

Možná se chystáte na stavbu pergoly, zahradního domku či plotu a přemýšlíte nad tím, kde nakoupit kubíky betonu a kde sehnat řemeslníka, který odvede kvalitní práci a nezruinuje Váš rozpočet. Existuje však i jiné řešení. 
Zemní vruty  poskytnou Vašemu projektu stejně pevné základy, jako jsou ty "klasické", kdy řešíte vše betonováním. Zemní vrut je sofistikovaná kotva pro plotové sloupky , pro kotvení pergoly, altánu, zahradního domku či terasy. Všechny tyto stavby zvládnete založit snadno, rychle a pevně.

Při kotvení na zemní vruty nemusíte disponovat letitými zkušenostmi ze stavebních akcí. Jako svépomocný stavitel zvládnete kotvení dřevostavby či plotu rychle a efektivně, i když to pro Vás bude první realizace svého druhu. Rychlost montáže bezesporu oceníte. Zemní vruty jsou plně certifikované, proto je můžete použít i při stavbě "profi". Co se týče únosností, v každé konkrétní produktové kartě na našem eshopu naleznete dokument ke stažení, ve kterém naleznete informace typu zátěž na tlak, tah a boční zatížení.

Při stavbě kotvené na zemní vrut však neuspoříte pouze čas. Některým zákazníkům se cena vrutu zdá být na první pohled příliš vysoká. Započtete - li však do materiálové rozvahy všechny náklady na kotvení betonáží, včetně vlastní práce, při použití zemního vrutu ušetříte také nemalé finanční prostředky.

Ceny zemních vrutů.

Konkrétní ceny zemních vrutů naleznete na již zmíněných jednotlivých produktových kartách v našem eshopu, kategorie Zemní vruty. Ze skladu České Budějovice realizujeme prodej po celé ČR za velmi nízké ceny dopravného (balík za 99 Kč, při váze zboží do 50 kg

Zemní vruty Krinner nejsou jediným zbožím, které Vám nabízíme. V našem eshopu naleznete celou řadu dalších položek, včetně kotevních patek pro klasické kotvení dřevostavby. Přejeme Vám příjemný nákup a budeme se těšit na obchodní spolupráci.