www.ferospoj.cz :: Chodník záhonový plastový, šedá barva, délka 1,2 m (16.04.2024 - 16:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Chodník záhonový plastový, šedá barva, délka 1,2 m

Plastové záhonové chodníky z Traplastu, barva šedá. Bezúdržbový plastový chodník pro snadné a rychlé budování cestiček mezi záhony či ve skleníku. Pevný tvar, čelo je opatřeno zámky, jednotlivé díly v délce 1,2 m je tak možné na sebe rychle napojovat. Vynikající odolnost proti vlhkosti, hnilobě, plísni, houbám apod.
Oproti klasickému zahradnímu chodníku z betonu pochůzná plocha chodníku také lépe odolává zarůstání mechem či plevelem. Při pravidelné přestavbě záhonu či skleníku oceníte také snadnější manipulaci s výrobkem (plastové chodníky mají nižší váhu než betonové prvky). S ohledem na možnost opracovat plastový chodník běžnými nástroji na dřevo lze chodníky také křížit. Plastové chodníčky do záhonu Vám umožní snadný pohyb po zahradě i za horšího počasí.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Chodník záhonový plastový, šedá barva, délka 1,2 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!