www.ferospoj.cz :: Bruska stolní, dvoukotoučová, výrobce Graphite (29.03.2024 - 12:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Bruska stolní, dvoukotoučová, výrobce Graphite

Bruska stolní, dvokotoučová, elektrické nářadí Graphite.

Prakticky v každé profi či hobby dílně by tato dvoukotoučová stolní bruska neměla chybět. Její využití je obrovské a právě proto by něměla na Vašem dílenském stole chybět. Používá se především pro účely opracování kovů, jako je broušení kotoučů, vrtáků, dlát, kuchyňských nožů a ostatních nástrojů. U značky Graphite je samozřejmostí také Vaše ochrana, kterou zajišťuje pracovní světlo a nastavitelné ochranné sklo. 

Prodej dvoukotoučových brusek je realizován v ucelené rozměrové řadě. Aktuální cenu a dostupnost naleznete výše. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Bruska stolní, dvoukotoučová, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!